Blåsigt värre

Nu blev det sådär igen.... en evighet sen jag bloggade sist *visslar* jag är visst inte så bra på det här med uppdatering.

Dagens ridtur på Monique gick inte sådär värst bra, det blåste en del och det var visst någon maskin i skogen som lät men som vi inte såg och det räckte för att Monique skulle bli superspänd och nervig! Sedan mötte vi lite rådjur som inte direkt hjälpte henne att slappna av. Så efter rådjuren blev det knappt någon skritt resten av ridturen, mest trippande småsteg med lite spänd trav några steg, ibland ville hon inte gå fram alls och småreste sig medan i andra fall ville hon inte alls göra halt när jag bad henne... så nej, ridturen var inge vidare tyvärr :/
Väldigt tråkigt för igår gick det hur bra som helst! Då var hon underbart avslappnad men pigg och framåt hela tiden :) Jaja, hästarna har ju sina dagar de också!

Snart startar terminen på Bokeslätt upp och jag längtar som bara den! Ska bli hur kul som helst att rida där igen :) en sommar känns som en evighet haha. Ska förhoppningsvis ta med Monique på några träningar för Pia Sohl och se hur det går.

Nu blir det snart mat och lite tv tittande :) Ha en trevlig fredagkväll gott folk!


RSS 2.0