Back to vardagen

Jaha då var årets Rockfestival slut och vardagen närmar sig.
Jag bad om ledigt idag (måndag) eftersom jag bara sov cirkus 3 timmar natten till igår för att jag skulle skjutsa lillasyster till stationen i Hässleholm. Vi kom nämligen inte hem från Rocken förrän klockan var 03.30 och det tog ju sin lilla tid att göra sig iordning inför sängen och hundarna skulle ut och kissa, var inte i säng förrän 04.00 ungefär och då skulle Kiwano promt ut igen och bajsa, han satt och pep vid dörren, så jag somnade väl inte förrän runt 04.30 tiden. Nellies tåg skulle gå från Hässleholm vid 10.06 så vi gick upp vid klockan 08.00, det var INTE roligt att åka/köra hela vägen till Hässleholm och tillbaka när man bara sovit 3½ timme!
Längtar redan till nästa års festival!

Det bästa i år var Steel Panther, utan tvekan. De drog en sån jävla show och det var helt otroligt, vi stod längst fram och hade köat i ungefär 1½ timme men det var SÅÅÅ jäkla mycket värt det! Stod med kameran beredd och det skulle bli så jäkla snygga bilder, då kommer en security och säger att jag inte får använda systemkamera i publiken! Jag blev helt paff och började protestera och fråga ut honom om varför man inte fick ha det, man har ju fått det alla de andra åren! Men han sa att han inte visste mer än att man inte fick ha systemkameror i publiken. Paff och ledsen lade jag ner kameran i väskan igen, var så arg att jag nästan började gråta! Jag brinner ju för fotograferingen, det är ett av mina absoluta största intressen och så får jag inte utöva det där jag vill det som mest! Men det var bara att bita ihop och svälja den enorma besvikelsen. Det var en man som stod raden bakom mig med en fet systemkamera med ett dyrt teleobjektiv på, han frågade också ut security-vakten om varför, men fick inget bättre svar än vad jag fick, han ville dock inte ge sig så han drog upp kameran i smyg när konserten väl hade börjat och fotade ändå men det såg vakterna direkt och sa åt honom att han var tvungen att ta ner kameran för det var mot reglerna så ja, besvikelse. Den känslan försvann dock så fort grabbarna i Steel Panther entrade scenen och gav oss en sjuhelvetes konsert! TACK FÖR DET!

Annars finns det väl inte mycket mer att säga om festivalen, det var roligt att se Guns n' Roses igen, men det var ju inte direkt bra, inte Axl iallafall. Hans röst och utseende, ja hela hans form har blivit otroligt mycket sämre sen vi såg dem i Globen -06. Men men, alla blir ju gamla någon gång, tyvärr. W.A.S.P var riktigt bra med! Synd att man inte stod längst fram där med, men man kan ju inte få allt ;)

Imorgon är det stallet som gäller igen, kl. 08.00 =) ska bli kul att komma tillbaka efter en hektisk vecka på Rocken.

Varför regn?

Jag blir så satans trött på det här äckliga vädret, det förstör ALLT!
Jag hatar att bli blöt och att frysa, och sedan gå hela dagar ute på Rocken i det här vädret, usch det är fruktansvärt! SOL SOL SOL!

Tagga Steel Panther idag, det blir till att stå längst fram!

Hemma från Rocken

Första kvällen på Rocken var UNDERBAR! Årets höjdpunkt helt klart!
Kvällens höjdpunkt var såklart metalbandet Steelwing, låten Roadkill är kick-ass!

Jag tillät också mig själv att spendera pengar, så jag har köpt två ringar (se bilden) som jag älskar! Sitter på högerhanden, en på pekfingret och en på ringfingret. Köpte en Whitesnake t-shirt med Slide it In trycket på, självklart från Bullshirt ståndet ;) Sist med absolut inte minst köpte jag mina nya älsklingar ! Ett par skitsnygga boots från New Rock (se bilden).

Nu bär det av till sänger, man ska orka med en till dag på rocken imorgon, hoppas på fint väder.

V I   S E S   P Å   R O C K E N !



Klicka på bilden för att se större

Sweden Rock Festival -10

NU ÄR DET FANIMEJ DAGS ! ÄNTLIGEN

Igår  (tisdag) var vi ute i Norje och tänkte skaffa parkering, dock var den inte öppnad ännu så vi körde vidare och parkerade tillfälligt på en lite mindre vanlig parkering sedan gick vi upp till marknaden.
Solen sken och stämningen började byggas upp inför årets festival, allt kändes SÅ rätt.
Det första man möts av när man kommer till marknaden var Painkiller solot och man känner direkt "HEMMA!"
Vi gick till biljettinlösningen och fick våra 4-dagars band + tidning, vi vandrade vidare och kollade de stånden som var uppsatta. Bl.a New Rocks stånd med boots och andra prylar, FYFAN vilka snygga boots de har, GE MIG, men de är aningens dyra.

Jag har iaf bestämt mig för att i år ska jag unna mig själv att köpa saker, så jag ska (förmodligen) köpa 1 st Whitesnake t-shirt med Slide it In tryck och kanske 1 st Thin Lizzy t-shirt. Jag vill köpa halssmycke, förmodligen ett pentakel (pentacle), och ringar, jag gillar ringar! Sedan kommer jag säkert ramla över fler saker som jag vill ha.

Idag är dagen som följande

- Ut och gå med hundarna en lång sväng
- Hem och byta om till ordentliga kläder (läs:festivalklädsel)
- Ta med paraply och sittunderlägg och köra till Hällevikslägret där min syster ska avsluta sin lägervecka med en spelning på scenen där.
- Pumpa däcken på bilen
- Köra till Norje och skaffa parkering
- Till Rockfestivalen ! S E E   Y O U   T H E R E !


Laddar inför SRF -10

LÖRDAG.
Idag har jag hämtat min lillasyster i Hässleholm. Imorgon ska hon till Hällevik för att gå på Girl Power Rock Camp, varar från söndag t.o.m. onsdag då de ska avsluta med en grym spelning ;) På onsdag är det såklart också första dagen på Rockfestivalen! Vi var och kollade läget idag, för att se ifall de satt upp skyltar för parkering än, men det hade de inte, men de hade kommit en bit påvägen ändå.
Taggar som fan inför årets Rockfestival, ska bli så fruktansvärt kul! Många härliga band, härligt folk och inte att förakta; otroligt god MAT ! Får hoppas på bra väder alla dagar.

Imorgon blir det att gå upp tidigt för att köra till stallet, ska hämta Emilia kl 07.15.
Nu är jag trött och ska sooova. Godnatt!


Min underbaring till lillasyster som ska vara i Sölvesborg i över en vecka! Wiiieee <3


Hoppträning för Bettan

Idag testade jag på att hoppträna, för att se om jag ska börja i en sådan grupp till hösten.
Vi red för Bettan ute på tävlingsbanan och jag hade Missan.
Vi började rida fram hästarna i skritt och trav, sedan sade Bettan till oss att vi skulle galoppera två varv runt hela banan i lätt sits och bara låta hästarna galoppera på i en stor galopp. Först två varv i höger varv och sedan två till i vänster varv. FY TUSAN så kul det VAR! Har aldrig ridit på en stor gräsplan innan så det var nytt för mig, men vilken upplevelse! Att låta hästen springa på (kontrollerat) och känna vinden i ansiktet, ah kan inte beskriva det tillräckligt för att ni ska förstå hur lycklig jag var och hur FRI jag kände mig!

Efter det så skulle vi trava bommar, efter det byggde Bettan upp det till en oxer som vi hoppade i bägge varven. Först stå i lätt sits och stor galopp och när man kom till den linje då man ramar in hindret då ska man lugnt sätta sig tillbaka och få ihop hästen igen. Jag misslyckades första gången och då orkade inte Missan ordentligt så hon slog i bommen. Resterande gånger gick fruktansvärt bra! Språng efter språng och det kändes näst intill perfekt (man kan ju alltid bli bättre ;P)! Tillslut hoppade vi en bana på 9 hinder och 10 språng där vi också hoppade banken. Det var helt underbart så jag ska SJÄLVKLART och utan tvekan försöka komma med i en hoppgrupp till nästa termin :) Helst med Missan förstås, men vi får se vad som händer.

Slänger upp lite bilder från kvällen, det blev mer men detta var allt jag orkade redigera ikväll.


Från uppvärmningen då vi galopperade runt banan i lätt sits, Missan är så glad och fin :D




Fina lilla Missan bus :D Ignorera fula ryttaren


Fyfan vad jag pekar utåt med fötterna! Haha!


Snyggaste hästen !

Det var allt för denna gången, nu ska jag nanna :D Natti.

RSS 2.0