Sommarn kommer - 100518

Idag har det varit sjukt varmt (stundtals äckligt kvavt)! Det märks att sommaren är på gång nu, jag hoppas verkligen vädret håller i sig till Rockfestivalen.
Jag vet att jag varit fruktansvärt dålig på att uppdatera bloggen, men jag har haft rätt så full upp.
I fredags kom min familj från Tranås ner och vi hade en jättekul fredagskväll tillsammans :) De åkte hem igen på lördagen, en kort stund men en underbar stund :)

I söndags var jag och älsk på Bokeslätt en runda för att kolla tävlingarna, vi tog med bägge hundarna. Mest för att socialisera Kiwano och vänja honom vid stök runt hästar osv. Gick fint med bägge hundarna :)

I går (måndags) hände det väl inget speciellt. Jag och Emelia (jag hoppas det stavas så nu =P) red en stund, jag på Medyk och hon på Pearl. Vi hoppade små kryss inne i ridhuset innan vi red ut en sväng i skogen. Jag kan väl knappt kalla det för HOPP det Medyk åstakommer över hindrena, den hästen kan inte hoppa men det är inte heller någon som direkt engagerar sig i att han ska tränas till det heller, vilket jag tycker är lite tråkigt :( han saktar liksom av innan hindret och antinger trampar PÅ det eller över det och slår i med alla benen.
Efter red vi som sagt ut en sväng, en väg som Emelia kommit på. Senare sa jag iaf att den vägen rider vi inte igen xD Det var nerför en JÄTTE brant backe näästan 90 grader alltså! Medyk kunde inte komma ner fort nog så han sprang ju rakt på Pearl som slängde sig åt sidan och ja, det var inte så smart av oss hahah =P
Hoppade sedan Missan på lektionen (eftersom Medyk inte kan det) och det gick så fruktansvärt BRA! Jag var nöjd med min ridning och med Missans hoppning allt klickade som det skulle :) (Y)

Idag red jag en sväng i paddocken med Medyken och han konstrade som vanligt, vi galopperar på långsidan och han bara slänger sig in mot mitten, inte svänger utan SLÄNGER sig åt sidan och sedan innåt, allt för att komma till grinden och sedan ut från paddocken.  Håller jag då spöet i innerhanden så konstrar han åt andra håller och då vägrar han att hålla sig på en volt, skulle rida med två spön men hur kul är DET!? Vi får väl se vad det blir av det hela. Nu ska jag nörda mig en stund med wow, hejdå!


Kommentarer
Postat av: Frida

Tack så mycket :) (A)

2010-05-22 @ 21:52:50
URL: http://kizzmeandholdme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0