Ryssbersrunda

Körde till skjutbanan idag med båda hundarna, tidigt och det var inget folk där, SUPERSKÖNT!
Vi mötte en enda person på hela rundan :) Vi lekte mycket och sprang och gömde oss så att vovvarna fick leta och tänka lite, verkar som att det uppskattades =) hundarna verkade nöjda när de hittat oss iallafall.

Efter promenaden körde vi vidare ner till bruks, ville leka lite till med Kiwano.
Vi började ju på att gå på gungan/vippen i måndags med Marias hjälp, men det tyckte Kiwano var lite konstigt, han kunde gå upp med framtassarna men sedan gick han i sidled till mitten med enbart frambenen på gungan, bakbenen stod tryggt på marken, säkrast så tyckte han ;P
Fortsatte att försöka få honom att söka sig upp på den själv, ibörjan lutade han sig helt mot mig så när jag flyttade mig ut ifrån gungan så tappade han balansen och hoppade ner.
Men efter lite lockande och klappar så klarade han hela gungan själv med alla benen på utan mattes stöd :) Håkan tog emot gungan så det inte gick för fort och inte blev någon smäll, men Kiwano var så dooooktig ändå! :)


Kiwano på A-hindret

Efter gungan så körde vi lite hopphinder, ställde upp 4 st på rad för att han ska börja söka sig framåt själv och  det gick med jättebra :) bollen låg ju i slutet!
Körde lite slalom med, han börjar faktiskt förstå det nu och tycker det är ganska kul.
Jag tycker det är löjligt kul att se när det går upp för honom VAD det är han ska göra, HUR han ska göra det och NÄR han ska göra det för att få sin belöning då blir jag också löjligt stolt över honom haha :D

Nu ska vi snart äta lite fredagsmat :) Hundarna ligger utslagna på golvet och är nog rätt så nöjda med dagen de med.

Kommentarer
Postat av: Erika

Shises vilken fin hund! Visst är det en shäfer? :)

2011-10-15 @ 19:23:59
URL: http://eadressyr.blogg.se/
Postat av: Fanny

Sv: Tack så mycket! :) Ja det är schäfer =)

Kunde inte skriva svaret på din blogg för kunde inte kommentera, vet inte om det är fel på bloggen eller om det bara var tillfälligt, men snygg blogg iallafall :)

2011-10-15 @ 20:55:23
URL: http://lindelou.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0